geel kop koffie naast stapel kranten

Nieuws

De nazorgscan van Bureau DFO en DenK helpt u voldoen aan uw zorgplicht

Algemeen
06-02-2023

Met de nazorgscan blijft u op de hoogte van de (financiële) situatie van uw klanten. In tien stappen kunnen zij u laten weten wat er is veranderd of gaat veranderen in hun situatie. Met deze informatie kunt u ervoor zorgen dat uw dienstenpakket optimaal op uw klanten blijft afgestemd.

DAK mobiliteit Gaaan volledig geïntegreerd in de DenK Nieuwsmodule

Algemeen
06-02-2023

DAK heeft in het najaar DAK Mobiliteit onder de naam Gaaan in de markt gezet.
Met Gaaan biedt DAK haar adviseurs de mogelijkheid hun klanten te adviseren over de beste lease-opties en de maandelijkse lasten die daarbij horen. 
 

DenK relaties ontvangen korting op de webtools Nationale HypotheekBond

Algemeen
06-02-2023

De HypotheekBond en DenK werken alweer enige tijd samen. Via een API-koppeling met de rentedatabase van de HypotheekBond zorgt DenK ervoor dat de hypotheekrentes op haar websites actueel zijn en blijven. Naast actuele rentes heeft de HypotheekBond ook diverse webtools. Deze mogen wij aan onze relaties aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

Samenwerking Rolls software uitgebreid met Rolls Webvergelijker

Algemeen
06-02-2023

Rolls heeft onlangs de Rolls Webofferte vergelijker Personenauto, Bestelauto & Motor ontwikkeld. Hierbij heeft DenK Internet Solutions haar kennis en ervaring met tools voor websites gedeeld met Rolls. Het resultaat is een heldere Webofferte vergelijker die eenvoudig in uw website kan worden opgenomen.

Bescherm uw klanten tegen identiteitsfraude met PassProtect

Algemeen
06-02-2023

‘Mag ik uw paspoort even kopiëren?’ De meeste vakantiegangers kennen die vraag wel. Eigenaren van hotels, vakantieparken en campings zijn namelijk wettelijk verplicht om hun gasten te identificeren en te registreren. Maar pas op: aan het 1-op-1 laten kopiëren van uw paspoort of identiteitskaart kleven risico’s. PassProtect biedt hiervoor dé oplossing.

Renteoverzicht websites geheel vernieuwd

Algemeen
06-10-2022

Wij hebben in de vakantieperiode zeker niet stil gezeten.

Door onze recente samenwerking met De Hypotheekbond bieden wij in onze websites de meest actuele rentestanden in een volledig vernieuwd renteoverzicht.

Aanmelden nieuwsbrief

Stel ons gerust uw vraag