geel kop koffie naast stapel kranten

Nieuws

Renteoverzicht websites geheel vernieuwd

Algemeen
06-10-2022

Wij hebben in de vakantieperiode zeker niet stil gezeten.

Door onze recente samenwerking met De Hypotheekbond bieden wij in onze websites de meest actuele rentestanden in een volledig vernieuwd renteoverzicht.

‘Keuze voor DenK lag voor de hand

Algemeen
16-03-2022

Er zit altijd wel ergens ter wereld een vijf in de klok en dan mag er een borreltje gedronken worden. Niet voor niets hebben Michel van Velsen en Frans Duijts hun bedrijf 5 O’clock genoemd, met een knipoog naar de hit van Frans. Zij brengen sinds 2019 bijzondere likeuren op de markt, die zich kunnen verheugen in een grote schare fans. 

‘Je kunt de website zo persoonlijk maken als je wilt’

Algemeen
16-03-2022

Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. Dat zijn de kernwaarden van Geerts Financiële Dienstverleners. Kernwaarden die aansluiten bij die van DenK Internet Solutions, merkte Nadieh Jansen van het familiebedrijf. “We hadden veel wensen en eisen, maar desondanks is onze nieuwe website binnen een maand opgeleverd.” 

‘Website moet de propositie van je bedrijf versterken’

Algemeen
16-03-2022

Bloed kruipt vaak waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Aad Kleine van AKV Financiële Diensten uit Ridderkerk. Hoewel hij lang volhield dat hij nooit in het bedrijf van zijn ouders dat toen nog Adviesburo Kleine Vos heette zou werken, ging hij in 2019 toch overstag. Sinds die tijd is hij de architect achter tal van veranderingen. 

‘Elke dag vrolijk thuiskomen uit je werk’

Algemeen
16-03-2022

Het team van DenK Internet Solutions is in november vorig jaar versterkt met een nieuwe collega. Wie belt met DenK, heeft grote kans om operational manager Sjors Diebels aan de telefoon te krijgen. Diebels, dat klinkt bekend. “Dat kan kloppen, ik ben een zoon van William.”  

Altijd actuele voorwaarden en verzekeringskaarten op uw website

Algemeen
13-03-2022

In samenwerking met MoneyView heeft DenK de tools PolisvoorwaardenInUwSite en VerzekeringskaartenInUwSite ontwikkeld. Met deze tools staan altijd de meest actuele voorwaarden en kaarten op uw website zonder dat u er omkijken naar heeft. Een mooie en handige service!

Thuiswerken de norm bij DenK

Algemeen
12-09-2021

Het was een bijzondere dag voor DenK, dinsdag 31 augustus jongstleden. Voor het eerst sinds bijna een jaar was het complete team weer fysiek aanwezig in onze mooie kantoor in de stadsvilla te Tiel.

‘Je moet naar de experts luisteren’

Algemeen
10-09-2021

Als kind was hij al gefascineerd door de kluis van zijn opa en oma. Niet alleen door de techniek, ook vanwege het concept dat je je spullen kunt beschermen door ze veilig op te bergen. Toch duurde het nog even voordat Huub van der Heide er zijn vak van zou maken. Maar twee jaar geleden was het dan zover en ging hij van start met Kluizen-Advies.nl. Afgelopen augustus leverde DenK Internet Solutions de nieuwe website op.

‘Nieuwe samenwerking met DenK interessant voor DAK-leden’

Algemeen
09-09-2021

Intermediairscollectief DAK en DenK Internet Solutions zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Dat is interessant voor DAK-leden, zeker als zij Mijn Hypotheekdossier bij de serviceprovider afnemen, vertelt sales manager Marc de Ruijter. “Als zij klant worden bij DenK, krijgen zij namelijk een aantrekkelijke aanbieding voor een ZekerWeb-site met de nieuwsbrief- en E-magazine-modules.”

‘Twee vliegen in één klap’

Algemeen
08-09-2021

Een online presentatie met ‘smoel’, waaruit de identiteit van het bedrijf duidelijk blijkt. Dat is misschien wel de belangrijke eis die Van Steensel Assurantiën uit Rotterdam aan de eigen website stelt. “Na ruim vijf jaar was het tijd voor een restyling”, zegt Vanessa de Baan, managementassistent en kwaliteitsmanager van het kantoor. “En we zijn erg blij met het resultaat.”

‘Ik kon niet veel meer dan de computer aan- en uitzetten’

Algemeen
07-09-2021

Jacqueline Engels is voor de meeste relaties van DenK geen onbekende. Als webontwerper en content manager heeft zij vaak intensief contact met hen. “Met sommigen heb ik al meer dan tien jaar contact”, vertelt ze. “Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof dat inmiddels goeie kennissen zijn geworden.”

Nieuwe verbeteringen en aanpassingen in uw website

Algemeen
07-09-2021

Bij DenK zijn we altijd in beweging om onze producten en dienstverlening te optimaliseren. Ook in deze nieuwsbrief praten we u graag bij over verbeteringen, aanpassingen en nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot uw website en de daaraan gekoppelde diensten.

Pagina's

Aanmelden nieuwsbrief

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.