geel kop koffie naast stapel kranten

Nieuws

De nazorgscan van Bureau DFO en DenK helpt u voldoen aan uw zorgplicht

Algemeen
06-02-2023

Met de nazorgscan blijft u op de hoogte van de (financiële) situatie van uw klanten. In tien stappen kunnen zij u laten weten wat er is veranderd of gaat veranderen in hun situatie. Met deze informatie kunt u ervoor zorgen dat uw dienstenpakket optimaal op uw klanten blijft afgestemd.

DAK mobiliteit Gaaan volledig geïntegreerd in de DenK Nieuwsmodule

Algemeen
06-02-2023

DAK heeft in het najaar DAK Mobiliteit onder de naam Gaaan in de markt gezet.
Met Gaaan biedt DAK haar adviseurs de mogelijkheid hun klanten te adviseren over de beste lease-opties en de maandelijkse lasten die daarbij horen. 
 

DenK relaties ontvangen korting op de webtools Nationale HypotheekBond

Algemeen
06-02-2023

De HypotheekBond en DenK werken alweer enige tijd samen. Via een API-koppeling met de rentedatabase van de HypotheekBond zorgt DenK ervoor dat de hypotheekrentes op haar websites actueel zijn en blijven. Naast actuele rentes heeft de HypotheekBond ook diverse webtools. Deze mogen wij aan onze relaties aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

Samenwerking Rolls software uitgebreid met Rolls Webvergelijker

Algemeen
06-02-2023

Rolls heeft onlangs de Rolls Webofferte vergelijker Personenauto, Bestelauto & Motor ontwikkeld. Hierbij heeft DenK Internet Solutions haar kennis en ervaring met tools voor websites gedeeld met Rolls. Het resultaat is een heldere Webofferte vergelijker die eenvoudig in uw website kan worden opgenomen.

Bescherm uw klanten tegen identiteitsfraude met PassProtect

Algemeen
06-02-2023

‘Mag ik uw paspoort even kopiëren?’ De meeste vakantiegangers kennen die vraag wel. Eigenaren van hotels, vakantieparken en campings zijn namelijk wettelijk verplicht om hun gasten te identificeren en te registreren. Maar pas op: aan het 1-op-1 laten kopiëren van uw paspoort of identiteitskaart kleven risico’s. PassProtect biedt hiervoor dé oplossing.

Renteoverzicht websites geheel vernieuwd

Algemeen
06-10-2022

Wij hebben in de vakantieperiode zeker niet stil gezeten.

Door onze recente samenwerking met De Hypotheekbond bieden wij in onze websites de meest actuele rentestanden in een volledig vernieuwd renteoverzicht.

‘Keuze voor DenK lag voor de hand

Algemeen
16-03-2022

Er zit altijd wel ergens ter wereld een vijf in de klok en dan mag er een borreltje gedronken worden. Niet voor niets hebben Michel van Velsen en Frans Duijts hun bedrijf 5 O’clock genoemd, met een knipoog naar de hit van Frans. Zij brengen sinds 2019 bijzondere likeuren op de markt, die zich kunnen verheugen in een grote schare fans. 

‘Je kunt de website zo persoonlijk maken als je wilt’

Algemeen
16-03-2022

Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. Dat zijn de kernwaarden van Geerts Financiële Dienstverleners. Kernwaarden die aansluiten bij die van DenK Internet Solutions, merkte Nadieh Jansen van het familiebedrijf. “We hadden veel wensen en eisen, maar desondanks is onze nieuwe website binnen een maand opgeleverd.” 

‘Website moet de propositie van je bedrijf versterken’

Algemeen
16-03-2022

Bloed kruipt vaak waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Aad Kleine van AKV Financiële Diensten uit Ridderkerk. Hoewel hij lang volhield dat hij nooit in het bedrijf van zijn ouders dat toen nog Adviesburo Kleine Vos heette zou werken, ging hij in 2019 toch overstag. Sinds die tijd is hij de architect achter tal van veranderingen. 

‘Elke dag vrolijk thuiskomen uit je werk’

Algemeen
16-03-2022

Het team van DenK Internet Solutions is in november vorig jaar versterkt met een nieuwe collega. Wie belt met DenK, heeft grote kans om operational manager Sjors Diebels aan de telefoon te krijgen. Diebels, dat klinkt bekend. “Dat kan kloppen, ik ben een zoon van William.”  

Altijd actuele voorwaarden en verzekeringskaarten op uw website

Algemeen
13-03-2022

In samenwerking met MoneyView heeft DenK de tools PolisvoorwaardenInUwSite en VerzekeringskaartenInUwSite ontwikkeld. Met deze tools staan altijd de meest actuele voorwaarden en kaarten op uw website zonder dat u er omkijken naar heeft. Een mooie en handige service!

Thuiswerken de norm bij DenK

Algemeen
12-09-2021

Het was een bijzondere dag voor DenK, dinsdag 31 augustus jongstleden. Voor het eerst sinds bijna een jaar was het complete team weer fysiek aanwezig in onze mooie kantoor in de stadsvilla te Tiel.

Pagina's

Aanmelden nieuwsbrief

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.