DenK relaties ontvangen korting op de webtools Nationale HypotheekBond

De HypotheekBond en DenK werken alweer enige tijd samen. Via een API-koppeling met de rentedatabase van de HypotheekBond zorgt DenK ervoor dat de hypotheekrentes op haar websites actueel zijn en blijven. Naast actuele rentes heeft de HypotheekBond ook diverse webtools. Deze mogen wij aan onze relaties aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

Jong gezin met baby op en rond blauwe bank
Nieuws
Datum: 06-02-2023

Steeds meer (potentiële) huizenkopers oriënteren zich online voordat ze contact opnemen met een hypotheekadviseur. Als ze dat op uw website kunnen doen, is de kans vele malen groter dat ze vervolgens ook bij u een adviesgesprek inplannen. De webtools van De Nationale HypotheekBond kunnen daarbij helpen.

Een overzicht van de beschikbare tools kunt u hier bekijken
Op de website van Perdijk Advies kunt u zien hoe de tools in uw website opgenomen kunnen worden.
Normaal kosten de tools € 79,- per maand. Via DenK kunt u deze tools afnemen voor € 59, per maand. De eenmalige kosten bedragen € 225,-. Alle genoemde bedragen zijn excl. btw.  

Daarnaast kunt u als DenK-relatie de eerste maand kosteloos gebruik maken van de dienst Fastlane Advies van de Nationale Hypotheekbond.

DenK neemt de bestelde tools (met een maximum van 5) kosteloos voor u op in de website.

Mocht u belangstelling hebben voor dit aanbod of meer informatie willen over deze webtools, bel of mail ons dan.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag