De nazorgscan van Bureau DFO en DenK helpt u voldoen aan uw zorgplicht

Met de nazorgscan blijft u op de hoogte van de (financiële) situatie van uw klanten. In tien stappen kunnen zij u laten weten wat er is veranderd of gaat veranderen in hun situatie. Met deze informatie kunt u ervoor zorgen dat uw dienstenpakket optimaal op uw klanten blijft afgestemd.

Man en vrouw in gesprek met adviseur
Nieuws
Datum: 06-02-2023

De nazorgscan is ontwikkeld in samenwerking met Bureau DFO.

Bekijk hier de demo.

U bepaalt zelf hoeveel klanten u per periode (dag, week, maand) de nazorgscan wilt sturen, zodat u grip heeft en houdt op het (mogelijke) werk dat voortvloeit uit de uitkomsten van de nazorgscan. 

Het systeem houdt voor u bij wie er is gemaild, wie een herinnering heeft ontvangen en wie de scan ingevuld heeft teruggestuurd.  

Als adviseur heeft u hiermee een krachtige tool in handen om overzichtelijk grip te houden op alle veranderingen bij uw klanten. Wel zo handig!

Meer informatie, tarieven en een bestelmogelijkheid treft u aan op: https://denkis.nl/financiele-dienstverleners/nazorgscan 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag