Samenwerking Rolls software uitgebreid met Rolls Webvergelijker

Rolls heeft onlangs de Rolls Webofferte vergelijker Personenauto, Bestelauto & Motor ontwikkeld. Hierbij heeft DenK Internet Solutions haar kennis en ervaring met tools voor websites gedeeld met Rolls. Het resultaat is een heldere Webofferte vergelijker die eenvoudig in uw website kan worden opgenomen.

Auto's op een rij
Nieuws
Datum: 06-02-2023

De Rolls Webofferte vergelijker is een aanvulling op een Rolls Basis Desktop-licentie. De bezoekers van uw website kunnen vergelijkingen maken en aanvragen indienen voor personenauto’s, bestelauto’s en motoren. Afhankelijk van of u die modules afneemt. Samen met de Webofferte vergelijker krijgt u ook toegang tot de nieuwe online Rolls beheer omgeving.

Het online vergelijken gaat op prijs én op voorwaarden en Rolls kent tevens de acceptatiecriteria. U behoudt de regie over de aanvraag. Een offerte-aanvraag komt binnen in uw eigen online Rolls beheer omgeving en kan daarna op verschillende manieren worden verwerkt. 

Zo kunt u de aanvraag in uw Rolls Desktop inlezen voor aanvullend advies of maak zelf online een offerte. U blijft zelf in de lead waar u de verzekering aanvraagt. De Webofferte vergelijker is niet alleen als acquisitietool in te zetten, maar ook als service naar uw huidige relaties.

DenK Internet Solutions neemt voor u kosteloos de Webofferte vergelijker op in uw website en past uiteraard het uiterlijk aan naar de huisstijl van uw kantoor.

Meer informatie over de Webofferte vergelijker treft u aan op de website Rolls.  

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag