‘Je kunt de website zo persoonlijk maken als je wilt’

Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. Dat zijn de kernwaarden van Geerts Financiële Dienstverleners. Kernwaarden die aansluiten bij die van DenK Internet Solutions, merkte Nadieh Jansen van het familiebedrijf. “We hadden veel wensen en eisen, maar desondanks is onze nieuwe website binnen een maand opgeleverd.” 

NIeuwsbrief Geerts
Nieuws
Datum: 16-03-2022

In het afgelopen jaar heeft Geerts er veel nieuwe klanten bijgekregen, onder andere door de overname van portefeuilles. “Mede daardoor is het voor ons extra belangrijk om ons online goed te presenteren”, vertelt Nadieh. “We hadden al wel een website, maar de informatie die daarop stond, was niet geweldig gerangschikt. Daarom hebben we DenK gevraagd om mee te denken over de vraag hoe dat konden verbeteren.” 

Prestatie 
Geerts kende het bedrijf van William Diebels al omdat ook het volmachtbedrijf een DenK-website afneemt. Nadieh: “Het lag dus voor de hand om William te benaderen en het is goed dat we dat hebben gedaan. Toen de kogel eenmaal door de kerk was, heeft DenK de nieuwe website binnen een maand opgeleverd. Best een prestatie, als je bedenkt dat we veel wensen hadden om de website persoonlijk te maken.” 

Maatwerk 
Ze doelt op de unieke kenmerken die de nieuwe website moest krijgen. “DenK werkt weliswaar met een basis-format, maar dat is zo flexibel dat er veel mogelijkheden zijn voor maatwerk. Zo wilden we bijvoorbeeld duidelijk laten zien welk team op welk kantoor werkt en ook een strook opnemen waarin we verwijzen naar actuele onderwerpen. Dat was allemaal mogelijk.” 

Persoonlijk 
Niet alleen de structuur, ook de vormgeving is belangrijk, vindt ze. “Daarmee kun je nog beter benadrukken waar je bedrijf voor staat. Voor Geerts is het persoonlijke karakter erg belangrijk en dat gevoel moeten mensen direct krijgen als ze onze website bezoeken.” 

Vakbekwaam 
Het persoonlijke karakter ziet ze ook terug bij DenK. “Dat heeft voor een belangrijk deel te maken met de werkwijze, denk ik. Het directe contact en de korte lijnen binnen DenK zijn erg prettig. Mede daardoor zijn onze verzoeken steeds snel opgepakt en opgeleverd. Jacqueline en haar collega’s nemen de tijd voor je én nemen je altijd serieus. Tegelijkertijd zijn ze zo vakbekwaam, dat ze vaak maar een paar woorden nodig hebben om te begrijpen wat je precies bedoelt.” 

Eigen regie 
De website staat, het grootste deel van de klus is geklaard. “Het was veel werk en dat zie je eraan af”, vindt Nadieh. “Nu is het aan ons om het nog mooier, nog persoonlijker te maken. Dat gaan we doen door meer eigen teksten te plaatsten en waar nodig bestaande teksten aan te passen of te herschrijven.” 

En tot besluit: “Want dat is het mooie van een DenK-website: alles zit er in de basis al in, maar je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Dat je op die manier zelf de regie kunt voeren, is een belangrijke plus. En kom je er niet uit, dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen en regelt DenK het voor je.” 

 Geerts Financiële Dienstverleners

De website van  Geerts Financiële Dienstverleners kunt op bekijken op: www.geerts.nl

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het nieuwe platform van DenK? Kijk dan eens op www.denkis.nl of neem even contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.