Bescherm uw klanten tegen identiteitsfraude met PassProtect

‘Mag ik uw paspoort even kopiëren?’ De meeste vakantiegangers kennen die vraag wel. Eigenaren van hotels, vakantieparken en campings zijn namelijk wettelijk verplicht om hun gasten te identificeren en te registreren. Maar pas op: aan het 1-op-1 laten kopiëren van uw paspoort of identiteitskaart kleven risico’s. PassProtect biedt hiervoor dé oplossing.

Paspoort en wat vakantiespullen
Nieuws
Datum: 06-02-2023

PassProtect is een nieuw en gepatenteerd product waarmee burgers zich tegen identiteitsfraude kunnen beschermen tijdens legitimatie. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een (telefoon) abonnement, het huren van een auto of tijdens het inchecken op vakantie.

Ook voor zakelijke gebruikers is PassProtect een interessante oplossing. Het vastleggen van een kopie of scan van een identiteitsbewijs met PassProtect heeft immers veel minder risico op misbruik van klantgegevens in geval van een databasehack of datalek. 

Speciaal aanbod PassProtect voor de DenK-relaties

DenK-relaties kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod van PassProtect: 

1.    Informatief artikel met kortingscode 
U ontvangt een artikel waarmee u uw relaties kunt informeren over de risico’s van identiteitsfraude bij legitimatie, een database-hack of datalek. In dat artikel wordt ook uitleg gegeven over de functionaliteit van de PassProtect-beschermproducten. DenK zal dit artikel op uw verzoek kosteloos op uw website plaatsen. 

Daarbij krijgt u de mogelijkheid om uw relaties vanuit uw bedrijf PassProtect met een aantrekkelijke korting aan te bieden.

2.    PassProtect als uniek relatiegeschenk
In samenwerking met DenK biedt PassProtect tevens de mogelijkheid om PassProtect te personaliseren met uw logo en/of bedrijfsnaam. Door uw klanten ook op dit vlak te adviseren, maakt u zichtbaar dat preventie en veiligheid belangrijk zijn voor uw bedrijf. 

Meer informatie over PassProtect leest u op de website van PassProtect.

Wilt u meer wilt weten over het speciale DenK-aanbod van PassProtect voor uw organisatie en uw klanten? Vul dan het contactformulier in. PassProtect neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag