Zo haalt u nog meer uit uw website

In dit artikel wijzen we u graag op enkele mogelijkheden die u heeft om uw website te gebruiken in de communicatie naar uw relaties. Op die manier kunt u de klantenbinding en loyaliteit verder verstevigen.

Blikken verbonden met een draad voor communicatie
Nieuws
Datum: 10-06-2020

Gebruik nieuws als communicatiemoment

Nieuwsberichten over actuele of interessante financiële - en verzekeringsonderwerpen maken onderdeel uit van ons basisabonnement. Deze berichten kunnen voor uw particuliere en zakelijke relaties van belang zijn. Uiteraard kunnen zij de berichten op uw website lezen, maar er zijn meer mogelijkheden.

Nieuws delen via uw nieuwsbrief

U kunt het nieuws dat op uw website staat via onze digitale nieuwsbrief maandelijks versturen aan uw particuliere en/of zakelijke relaties. Volledig geautomatiseerd. Het systeem verzamelt voor u het nieuws van de afgelopen maand en zet dit automatisch in de nieuwsbrief.

Natuurlijk kunt u deze nieuwsbrief uitbreiden met eigen nieuwsberichten. Of er juist berichten uithalen die voor u niet relevant zijn. Zo komt uw boodschap zonder veel moeite maandelijks in de mailbox van uw relaties terecht. Het mooie van dit systeem is dat u drie dagen van te voren een voorbeeld van de nieuwsbrief ontvangt, zodat u precies weet wat erin staat. 

Met de digitale nieuwsbrief bewijst u dat u relaties actief informeert en dus met hun belangen bezig bent. Bovendien blijft u hierdoor ‘top of mind’ en weten zij uw kantoor vanzelf te vinden als ze vragen hebben op financieel gebied.

Door in een bericht op ‘Lees verder’ te klikken, worden lezers doorverwezen naar het volledige bericht op uw website. Daar zien ze direct wat er nog meer speelt en op welke gebieden u hen verder van dienst kunt zijn.

Maakt u nog geen gebruik van de nieuwsbrief of de automatische verzending ervan, maar bent u daarin wel geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op.

Nieuws delen via uw social media

U kunt de nieuwsberichten ook actief inzetten in uw communicatie door ze te delen via uw social media. Dat kan handmatig door, op uw website, te klikken op het betreffende icoon bij het nieuwsbericht. Maar als u wilt, kunnen wij het ook zo instellen dat berichten automatisch worden gedeeld.

Op deze wijze zien relaties uw berichten in hun overzicht van bijvoorbeeld Facebook en kunnen zij op hun beurt het bericht delen met vrienden. Zo komt u in contact met potentiële nieuwe relaties en maakt u optimaal gebruik van het olievlek-principe van social media. 

Uiteraard kunnen bezoekers van uw sociale media-pagina’s, net bij in de nieuwsbrief, doorklikken om het volledige bericht op uw website te lezen.

Wilt u een automatische koppeling van de nieuwsberichten naar uw social media? Neem dan contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.