ZekerWeb 2020: alle voordelen op een rij

Vorig jaar, om precies te zijn op 1 mei, heeft DenK Internet Solutions ZekerWeb overgenomen van Marketingplaats. Niet alleen het technisch platform verhuisde, ook de relaties die er gebruik van maakten gingen over. Uiteraard zijn wij daar ontzettend blij mee en zullen we er alles aan doen om hen te laten zien zij ook bij ons aan het juiste adres zijn.

Nieuwsbrief DenK Zekerweb
Nieuws
Datum: 15-06-2020

Met het platform zijn wij zeer content. Aan ZekerWeb was bijna drie jaar hard gewerkt, het was bij de overname eigenlijk net ‘af’. De open source-techniek Drupal die ervoor is gebruikt, is precies de techniek waarop wij ons eigen platform wilden verbeteren.

Daardoor was de beslissing snel genomen om op dit nieuw verkregen platform door te ontwikkelingen. Op die manier verenigen we het goede van DenK met het goede van Marketingplaats, waarbij het resultaat uiteindelijk groter blijkt dan de som der delen. In de onderstaande lijst ziet u per onderdeel de sterke punten van ZekerWeb en de verbeteringen die inmiddels zijn doorgevoerd.

1. Systeem

 • De websites zijn ‘state of the art’: modern vormgegeven, full screen, technisch up-to-date en flexibel in te richten.
 • De websites hebben een zeer klantvriendelijk CMS, de beheeromgeving waarmee u zelf eenvoudig uw website kunt aanpassen.
 • De websites zijn gebouwd met de open source-techniek Drupal, waardoor we nieuwe technische ontwikkelingen snel kunnen oppakken en integreren.
 • Alle websites zijn inmiddels ‘Wft-vergunning afhankelijk’ ingericht, waardoor er geen informatie op gepubliceerd wordt waarvoor geen vergunning is. De websites voldoen zo volledig aan de eisen van de AFM.

2. Content

 • De teksten op de pagina’s worden nu in principe altijd opgehaald uit de centrale database en zijn daardoor altijd actueel. Ook als u de vormgeving van een pagina heeft aangepast, bijvoorbeeld door er een extra banner op te zetten. Wilt u tekstuele aanpassingen doorvoeren? Ook dat is mogelijk. In dat geval vervangt u de tekst uit de centrale database wel. Maar door een vinkje over te halen, keert u weer terug naar de oude situatie.
 • Naast de teksten kunt u nu ook de foto’s van uw medewerkers zelf vervangen of aanpassen en uw dienstverleningsdocumenten toevoegen. Heeft u daar geen tijd voor? Dan doen wij dat uiteraard graag voor u.
 • De fotobank met ruim 2.500 afbeeldingen is volledig getagd waardoor het vinden van de juiste foto bij het juiste onderwerp een fluitje van een cent is.
 • Er is zakelijk nieuws toegevoegd aan de content. Eerst werden uitsluitend berichten geplaatst gericht op particuliere relaties.

3. Nieuwsbrief

 • Het nieuwsbriefsysteem is volledig geautomatiseerd. Naar de verzending heeft u geen omkijken meer.
 • Ook het verzenden van een zakelijke nieuwsbrief is nu mogelijk.
 • U kunt zelf bepalen welke aanhef de nieuwsbrief heeft. Naast een formele aanhef zoals ‘Geachte heer Jansen’ of een informele zoals ‘Beste Henk’ kunt u bijvoorbeeld kiezen voor alternatieven zoals ‘Beste familie Jansen’ of ‘Beste huizenbezitter’.
 • Omdat er vrije velden zijn opgenomen, kunt u binnen één verzending toch per relatie variëren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om specifieke informatie naar specifieke relaties te versturen of om relaties een mail te sturen uit naam van hun contactpersoon.

Voorbeelden

Wilt u weten hoe ZekerWeb-sites er in het echt uitziet? Klik dan op de onderstaande links.

Meer informatie

Draait uw website nog niet op het nieuwe platform maar bent u daar wel in geïnteresseerd? Kijk dan eens op www.zekerweb.nl of neem even contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.