Website DenK vernieuwd en weer helemaal van nu

‘Bij de loodgieter lekken de kranen’, luidt de uitdrukking. Dat begon ook voor de website van DenK te gelden. Wij hebben de afgelopen twee jaar zoveel energie gebruikt om het platform te verbeteren waarop de sites van onze relaties draaien, dat we onze eigen website bijna zouden zijn vergeten!

DenK Internet Solutions
Nieuws
Datum: 04-09-2020

Maar in de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website www.denkis.nl en we zijn trots op het resultaat. De website is weer helemaal van nu: overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, met een frisse, moderne vormgeving.

Websites voor professionals
De homepage geeft duidelijk en overzichtelijk aan waar we goed in zijn: websites maken voor professionals zoals u. Met mooie voorbeelden van gerealiseerde opdrachten. Onze diensten zijn goed vindbaar en bereikbaar via de navigatie en de footer.

Portfolio en nieuws
De portfolio geeft een uitgebreid overzicht van de sites die we hebben gebouwd voor financiële dienstverleners, volmachtkantoren en andere professionals. En onder ‘Nieuws’ houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn.

Feedback
Kijk gerust eens rond op onze vernieuwde website en laat ons weten wat u ervan vindt. Met uw feedback kunnen we de website nog verder verbeteren!

Ook toe aan restyling?
Ben u ook toe aan een restyling van uw website? Neem dan contact met ons op: 0344 – 700 270.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.