Webapp, instructievideo’s en beheeromgeving

Uw website als webapp inclusief een icoon van uw logo als startknop voor mobiele apparaten. Instructievideo’s om het u nog gemakkelijker te maken om aanpassingen door te voeren. Het vergroten van het gebruikersgemak en de mogelijkheden van de beheeromgeving. Drie zaken die DenK op korte termijn oplevert om uw website nog completer te maken.

Op schoolbord staat geschreven Make Things Better
Nieuws
Datum: 21-08-2020

Eerder hebben we aangekondigd dat we hoopten de webapp eind augustus / begin september voor u beschikbaar te hebben. Deze planning bleek iets te optimistisch omdat we tegen enkele aantal onvoorziene zaken zijn aangelopen. De verwachting is nu dat we eind oktober de webapp kunnen opleveren.

Wat is de webapp?
De webapp biedt de mogelijkheid om uw website als een soort app te laten functioneren op mobiele apparaten. Het beginscherm bestaat dan uit zes tot acht actie-iconen waaronder ‘Schade melden’, ‘Mijn polismap’, ‘Contact’ en ‘Alarmnummers’.

Bezoekers die een tablet of smartphone gebruiken, wordt gevraagd om het icoon van uw logo als ‘startknop’ op het apparaat op te slaan. Het voordeel is dat zij daardoor eenvoudig en snel uw webapp vanaf het beginscherm van het apparaat kunnen openen.

U krijgt de keuze of u uw website op het mobiele apparaat van uw relaties als een webapp wenst te tonen of op de wijze zoals nu het ook al het geval is.

Instructievideo’s
Om het u nog gemakkelijker te maken om aanpassingen door te voeren in uw website, zijn wij druk bezig met het maken van verschillende instructievideo’s. Hierin laten we u bijvoorbeeld zien hoe u in de beheeromgeving een eigen nieuwsbericht toevoegt, een afbeelding wijzigt of een tekst aanpast. Maar ook hoe u een eigen nieuwsbrief samenstelt of de nieuwe kaartenfunctionaliteit gebruikt. Zo kunt u eenvoudig zelf op het moment dat u dat wenst met uw website of nieuwsbrief aan de slag!

Vergroten gebruikersgemak en -mogelijkheden van de beheeromgeving
Steeds meer relaties maken gebruik van de mogelijkheden die de beheeromgeving van hun website biedt om zelf aanpassingen door te voeren of bijvoorbeeld een eigen nieuwsbericht toe te voegen.

Vanuit de feedback van onze relaties op de beheeromgeving én onze eigen bevindingen, komen altijd wel verbeterpunten naar voren. De komende periode ligt onze focus hierop. Denk bijvoorbeeld aan het zelf kunnen wijzigen van uw dienstverleningsdocumenten of andere downloads, het toevoegen en aanpassen van medewerkers, pagina’s toevoegen en koppelen aan het menu.

We houden u op de hoogte
Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en krijgt u bericht zodra één of meer projecten zijn opgeleverd.

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.