‘Voor DenK gekozen vanwege hun specialisme’

Vanuit Paterswolde werkt Mark Hondeveld sinds begin dit jaar als zelfstandig adviseur voor klanten in de regio rondom zijn geboorteplaats. “Ik houd kantoor in het pand van een makelaarskantoor en dat biedt mij extra kansen. Naast mijn advieswerk op het gebied van hypotheken en verzekeringen ben ik namelijk ook actief als aankoopbegeleider van huizenkopers.”

Hondeveld Financieel Advies
Nieuws
Datum: 31-05-2021

Een advieskantoor kan niet zonder een goede website, vindt Mark. “Die moet niet alleen technisch in orde zijn, maar ook een professionele uitstraling hebben. Verder wil ik er zo weinig mogelijk omkijken naar hebben. Niet alleen in technische zin, ook wat betreft de productinformatie, de wettelijk vereiste documenten en de nieuwsberichten.”

Geen seconde spijt
Bij DenK vond hij de oplossing die hij nodig had. “Ik kende DenK al langer omdat ook mijn oude werkgever klant was bij William. Er waren nog twee andere bureaus in de race, maar ik heb toch voor DenK gekozen vanwege hun specialisme op het gebied van websites voor financieel adviseurs. En wat ook fijn is: als starter krijg je bij DenK de eerste jaren een interessante korting!”

Hij heeft geen seconde spijt gehad van zijn keuze, vertelt hij. “Het een-op-een contact is informeel en de korte lijnen zijn erg prettig. Vanwege corona hebben we alles online geregeld. Maar ondanks dat zitten William en z’n collega’s je wel achter je broek. Dat is fijn omdat je, zeker als starter, zoveel aan je hoofd hebt dat werken aan de website er nog wel eens bij inschiet. Maar met de opvolging van DenK hoef je je daar geen zorgen om te maken!”

Knoop doorgehakt
Mark zit al meer dan dertig jaar in ‘het vak’ en speelde al eerder met het idee om voor zichzelf te beginnen. “Bij mijn laatste werkgever ben ik ruim twintig jaar in dienst geweest”, zegt hij. “Eind vorig jaar is het bedrijf overgenomen. Voor mij was dat één van de triggers om de knoop door te hakken. Deze verandering plus het feit dat ik inmiddels de vijftig ben gepasseerd, hebben me over de streep getrokken.”

Dat had trouwens meer voeten in aarde dan hij had verwacht. “Er komt best veel op je af als je zelfstandig wordt. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel was snel genoeg geregeld, maar op de vergunning van de AFM heb ik maanden moeten wachten. Eind januari was alles gelukkig klaar en ben ik van start gegaan. Al met al kijk ik terug op een drukke, maar leuke tijd en ben ik blij dat ik de stap heb gezet!”

Naar de website van Hondeveld Financieel Advies

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.