Uw ZekerWeb-site uitgebreid met 22 Life Events!

In de maand juni worden alle ZekerWeb-sites uitgebreid met een volledig nieuw onderdeel: Life Events. Dit onderdeel bestaat uit 22 gebeurtenissen die in een mensenleven kunnen gebeuren en mogelijk financiële impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan kinderen krijgen, een eigen bedrijf beginnen of een verbouwing. Nieuwsgierig? U kunt het nieuwe onderdeel al bekijken op de site www.lwfd.nl.

Uw ZekerWebsite uitgebreid met 22 Life Events!
Nieuws
Datum: 31-05-2021

Life Events is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: Uw gezin, Uw werk en inkomen en Uw huis. De bezoeker van de website wordt binnen dit onderdeel aangesproken op tal van situaties waarmee hij of zij te maken kan krijgen. Een welkome aanvulling op de overige content van de website die meer productgerelateerd is, zoals de onderdelen Particulier en Zakelijk. Bezoekers krijgen zo meerdere manieren om de voor hen relevante informatie te vinden op uw website.

Kosteloze uitbreiding
Deze maand activeren wij dit nieuwe onderdeel binnen alle ZekerWeb-sites. De uitbreiding is kosteloos en heeft geen invloed op uw abonnementskosten. Die blijven zoals ze waren. U krijgt er dus 22 life event-pagina’s bij zonder extra kosten. Mooi geregeld toch?

Nieuwe lay-out met iconen
We hebben deze uitbreiding direct aangegrepen om een nieuwe lay-out voor de overzichtspagina’s te introduceren. Een presentatie in de vorm van iconen met tekst eronder. Deze lay-out is nu binnen de site www.lwfd.nl  alleen actief binnen het onderdeel life-events. Maar ook voor de onderdelen Particulier en Zakelijk hebben wij voor de overzichtspagina deze lay-out ook volledig uitgewerkt.

Kies zelf uw gewenste lay-out
Wij zullen life events in de ‘iconen lay-out’ in uw website integreren. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om zelf de lay-out van de overzichtpagina’s Particulier/Zakelijk en Life Event in te regelen. U heeft de keuze uit de al bestaande opties: 3-koloms opmaak met afbeelding, 3-koloms opmaak met tekstlinks, 1-koloms opmaak met tekstlinks en de 3-kolomsopmaak zonder afbeelding met tekstlinks. De nieuwe variant 3-koloms opmaak met iconen komt daar dus bij.

Houd uw mailbox in de gaten
Zodra de life events in uw ZekerWeb-site zijn geactiveerd, ontvangt u van ons bericht en een handige instructievideo over hoe u zelf de lay-out van de overzichtspagina’s kunt aanpassen. Hou deze maand uw mailbox dus goed in de gaten!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.