Thuiswerken de norm bij DenK

Het was een bijzondere dag voor DenK, dinsdag 31 augustus jongstleden. Voor het eerst sinds bijna een jaar was het complete team weer fysiek aanwezig in onze mooie kantoor in de stadsvilla te Tiel.

Een thuiswerkplek
Nieuws
Datum: 12-09-2021

Het was fijn om iedereen weer eens ‘in het echt’ te zien, na lang thuiswerken vanwege het overheidsadvies. We hebben er een klein feestje van gemaakt en uitgebreid bijgekletst tijdens een heerlijke lunch.

Positieve gevolgen

Wat we het afgelopen jaar hebben geleerd, is dat het voor ons werk eigenlijk niet uitmaakt waar we zijn. Als iedereen maar een snelle internetverbinding, een telefoon binnen ons netwerk en een goede computer heeft. Dan kunnen we overal ‘gewoon’ ons werk doen, zonder dat u als klant daar iets van merkt.

Het thuiswerken heeft ook positieve gevolgen. Zoals bijvoorbeeld geen reistijd meer, minder afleiding en dus een betere focus, meer flexibiliteit in de thuissituatie en een gevoel van groter welzijn. En het mooie is dat de productiviteit tenminste hetzelfde is gebleven.

Sociale contacten

Alle collega’s hebben het thuiswerken als prettig ervaren. Wel misten ze soms de onderlinge contacten. Daarom hebben we met elkaar nagedacht over wat een goede mix voor de toekomst zou kunnen zijn.

Op 1 september zijn we gestart in die nieuwe structuur, waarbij thuiswerken de norm is geworden. Collega’s werken maximaal 60% thuis en komen elke week op twee dagen naar kantoor. Zo blijven ook de sociale contacten gewaarborgd.

Optimale dienstverlening

We hebben geïnvesteerd in een goede infrastructuur, zodat het niet uitmaakt of we thuis werken of op kantoor zijn. U zult het verschil dus niet merken. Want u als klant optimaal van dienst zijn, is immers waar het bij DenK om draait.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.