Nieuwe volmachtsites 100% Klantbelang Centraal-proof

Heeft u een volmachtwebsite? Dan weet u ongetwijfeld dat de eisen die hieraan worden gesteld onlangs zijn aangescherpt. Met een nieuwe volmachtsite van DenK bent u ervan verzekerd dat uw website weer helemaal voldoet aan de vereisten.

Volmacht Full responsive
Nieuws
Datum: 08-02-2021

In het document Klantbelang Centraal is onder andere vastgelegd waaraan de website van een volmachtbedrijf moet voldoen. Belangrijke vereiste toevoegingen zijn onder meer reactietermijnen, bereikbaarheid, doelgroepomschrijvingen en een procedure voor conflicterende belangen.

Het nieuwe model voor volmachtsites dat DenK in samenwerking met Centraal Volmachtbedrijf en de NVGA heeft ontwikkeld, is 100% ‘Klantbelang Centraal-proof’. Daardoor voldoen Centraal Volmachtbedrijf en alle co-volmachten volledig aan de richtlijnen van Klantbelang Centraal op het gebied van klantuitingen.

Veiligheidscore van 100%
DenK heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom hebben we daar vorig jaar veel aandacht aan besteed bij het inrichten van de nieuwe servers. Het resultaat is dat we voor uw nieuwe volmachtsite een veiligheidsscore van 100% kunnen bereiken. Daarmee behoort uw website tot een select gezelschap; slechts 4% van alle geteste websites op internet behaalt deze score.

Voorbeelden
Centraal Volmachtbedrijf en DenK zijn trots op het resultaat van de co-creatie. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van onze volledig vernieuwde en verbeterde volmachtsites.

HBH Service Provider
Zuiderhuis Assuradeuren
Sleutelstad Assuradeuren
Demosite volmachtkantoor

Overstappen naar de nieuwe volmachtsite?
Heeft u interesse om over te stappen naar een volmachtsite op ons nieuwe platform? De eenmalige investering bedraagt slechts € 295,-. De jaarlijkse kosten voor hosting, licentie, beheeromgeving en het centraal onderhoud zijn € 300,-. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Meer informatie vindt u op www.denkis.nl. Door het bestelformulier in te vullen en te versturen, kunt u ons ook direct opdracht verstrekken. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.