‘Nieuwe samenwerking met DenK interessant voor DAK-leden’

Intermediairscollectief DAK en DenK Internet Solutions zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Dat is interessant voor DAK-leden, zeker als zij Mijn Hypotheekdossier bij de serviceprovider afnemen, vertelt sales manager Marc de Ruijter. “Als zij klant worden bij DenK, krijgen zij namelijk een aantrekkelijke aanbieding voor een ZekerWeb-site met de nieuwsbrief- en E-magazine-modules.”

De samenwerking tussen DAK en DenK
Nieuws
Datum: 09-09-2021

In 2019 heeft DAK Mijn Hypotheekdossier geïntroduceerd. “Met de tool kunnen klanten van onze leden hun eigen situatie in kaart brengen en het adviesgesprek voorbereiden met behulp van automatische brondata”, legt Marc uit. “Andere documenten kunnen ze uploaden en versturen in een beveiligde omgeving. Mijn Hypotheekdossier biedt hen verder de mogelijkheid om de voortgang van hun hypotheekdossier te zien.”

Geïntegreerd

De nieuwe samenwerking komt eigenlijk direct voort uit de ontwikkeling van Mijn Hypotheekdossier. Marc: “Eén van onze leden klopte aan bij DenK Internet Solutions met de vraag of de tool in zijn website kon worden geïntegreerd. Dat gebeurde naar tevredenheid. Aansluitend stuurde William Diebels van DenK het resultaat naar ons met de vraag of het misschien nog beter kon. Twee gesprekken verder was de nieuwe samenwerking een feit.”

Uitstekende relatie

“Onze relatie gaat al veel verder terug”, weet Marc. “Zo’n vijftien jaar geleden heeft DenK het eerste DAK extranet en de website dak.nl ontwikkeld. Daarna is het bedrijf van William zich meer op de primaire dienstverlening – websites voor intermediairs – gaan focussen. Toch betekende dit geenszins het einde van onze contacten. We spraken elkaar misschien wat minder vaak, maar de relatie bleef uitstekend. Des te leuker dat we elkaar nu in een nieuwe samenwerking weer hebben gevonden.”

Over ZekerWeb

ZekerWeb is de all-in-one oplossing voor intermediairs die meer willen met internet. Het biedt niet alleen een professionele, goed vindbare website, maar is ook een marketinginstrument en communicatiemiddel. De website heeft ruim honderd informatieve pagina’s, online formulieren en diverse tools. Daarnaast is ZekerWeb uit te breiden met maandelijks een particuliere én een zakelijke nieuwsbrief en vier keer per jaar het E-Magazine.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de partnerpagina van DenK binnen het DAK extranet bezoeken. U kunt uiteraard ook contact opnemen met DenK Internet Solutions via 0344 – 700 270.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.