‘Je moet naar de experts luisteren’

Als kind was hij al gefascineerd door de kluis van zijn opa en oma. Niet alleen door de techniek, ook vanwege het concept dat je je spullen kunt beschermen door ze veilig op te bergen. Toch duurde het nog even voordat Huub van der Heide er zijn vak van zou maken. Maar twee jaar geleden was het dan zover en ging hij van start met Kluizen-Advies.nl. Afgelopen augustus leverde DenK Internet Solutions de nieuwe website op.

een afbeelding van de website van kluizen-advies.nl
Nieuws
Datum: 10-09-2021

“Onze naam zegt eigenlijk alles”, vindt Huub. “Wij geven het juiste advies over de kluis die past bij jouw behoefte. Want er zijn nogal wat mogelijkheden. Zo bieden wij meer dan zeshonderd verschillende kluizen aan. Die kun je allemaal op de website vinden. Ook hebben we een showroom in Tiel waar veel modellen in het echt zijn te zien. Ik vind persoonlijke contact met klanten belangrijk, ik wil niet een anonieme webshop zijn.”

Website

Hoewel Huub in eerste instantie zelf een website had gebouwd, was die het toch niet helemaal. Daarom besloot hij om DenK in de arm te nemen. William Diebels en zijn team bouwden een prachtige website voor hem, in frisse, moderne kleurstellingen. “Dat was wel even wennen, maar je moet naar de experts luisteren”, zegt hij lachend. “En ze hadden gelijk: ik krijg alleen maar lovende reacties op de nieuwe website.”

Flinke klus

Al met al was het een flinke klus om alle data op een logische en gestructureerde manier in de website te krijgen. “Die structuur is belangrijk, omdat je met de keuzehulptool snel en eenvoudig de kluizen moet kunnen selecteren die bij jouw behoefte aansluiten. Maar ook dat hebben William en zijn team perfect ingeregeld. En uiteindelijk ging het best snel: binnen twee maanden was mijn nieuwe website online!”

Politiekeurmerk

Voor hij met het bedrijf begon, heeft Huub zich uitgebreid verdiept in goede leveranciers, certificeringen, verzekeringsvoorwaarden en nog veel meer aspecten. “Wij zijn nu Gold Dealer van Nauta, een topleverancier in de branche. Naast advies en verkoop regelen we desgewenst ook de installatie van de kluis, thuis of in het bedrijfspand. En als gediplomeerd deelnemer aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen kunnen we onze klanten ook helpen met veiligheidsadvies, sloten en cilinders.”

Certificeringen

Ook voor de certificering van kluizen gelden richtlijnen, legt Huub nog uit. “Verzekeraars gebruiken deze bij het bepalen van wat wel en niet is verzekerd . Grofweg zijn er twee soorten certificeringen, voor brandwerende kluizen en voor inbraakwerende kluizen. Uiteraard bestaan er ook kluizen die beide certificeringen hebben. Zoals vaak geldt: hoe hoger de certificering, hoe beter de bescherming. Al die gegevens zijn op Kluizen-Advies.nl terug te vinden.”

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.