Wouter Heeres over het vernieuwde platform van DenK

‘Je kunt nu gewoon meer met je website’

Heeres Assurantiën in Purmerend is al zo’n vijftien jaar klant van DenK. Het bedrijf, dat in 1981 door Wim Heeres is opgericht, wordt momenteel gerund door zijn zoons Remco en Wouter. Remco is als leidinggevend directeur het gezicht van het bedrijf, Wouter is de drijvende kracht achter het operationele deel, waaronder de ICT.

Heeres nieuwsbrief DenK
Nieuws
Datum: 03-08-2020

Eerder dit jaar maakte Heeres Assurantiën de overstap naar het nieuwe platform van DenK. “Een mooi systeem, dat prima aansluit op de toekomst”, vindt Wouter Heeres. “Voordelen ten opzichte van het oude platform zijn onder andere dat de website nu full responsive en schermvullend is.”

Ook voor leken
“In de nieuwe versie kun je filmpjes in de website opnemen en is het fotoboek sterk verbeterd. Al met al kun je gewoon meer met je website. Dat geldt niet alleen voor techneuten, maar ook – of juist – voor leken. De interface is namelijk erg intuïtief, waardoor bijna iedereen er snel mee uit de voeten kan.”

Kritische klant
“Ik ben een kritische klant, maar denk ook graag mee om de producten en diensten die ik afneem te verbeteren”, beschrijft Wouter zichzelf. “Als ik iets inbreng, verwacht ik wel dat er serieus naar gekeken wordt.” Lachend: “Het liefste nog op dezelfde dag. Maar dat is natuurlijk niet altijd realistisch.”

Kaartensysteem
“Bij DenK waarderen ze die inbreng en doen ze er iets mee. Zo is er op mijn verzoek een kaartensysteem in ontwikkeling op het nieuwe platform. Daarmee kan ik klanten op belangrijke momenten in hun leven een kaartje sturen. Bijvoorbeeld om ze te feliciteren met hun zestiende verjaardag omdat ze vanaf dan brommer mogen rijden. Of om ze erop te wijzen dat ze vanaf hun achttiende een eigen zorgverzekering moeten afsluiten.”

Webapp
Binnenkort komt daar nog de webapp bij, mede op voorspraak van Wouter. “Een webapp geeft een geheel andere gebruikservaring en is op kleine schermen vaak handiger dan een responsive website. Daarnaast kunnen klanten de webapp als een icoontje op het beginscherm van hun mobiel of tablet zetten, waardoor ze met één klik in contact kunnen komen met ons bedrijf.”

Nieuwbrief
Tot slot staat hij stil bij de vernieuwde nieuwsbrieffaciliteit. “Wat heel prettig is: ik krijg nu drie dagen van tevoren een preview van de nieuwsbrief toegestuurd. Die kan ik vervolgens aanpassen naar onze eigen wensen. Berichtje eruit, ander berichtje erin, persoonlijke inleiding, dat soort zaken. Maar wil je niets aanpassen, dan is dat ook geen probleem. In alle gevallen ontvangen jouw klanten de nieuwsbrief automatisch.”

Website Heeres Assurantiën

De website van Heeres Assurantiën kunt op bekijken op: www.heeres.nl.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het nieuwe platform van DenK? Kijk dan eens op www.zekerweb.nl of neem even contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.