‘Ik krijg spontaan positieve feedback op mijn website!’

Milko Perdijk van Perdijk Advies in Reeuwijk maakt al sinds jaar en dag gebruik van het ZekerWeb-systeem. Sterker nog, hij was één van de leden van de klankbordgroep die heeft meegeholpen om het systeem vorm te geven. “Het idee was dat de gebruikers zelf van alles en nog wat zouden kunnen toevoegen en veranderen. En dat is gelukt.”

Perdijk
Nieuws
Datum: 27-08-2020

“ZekerWeb biedt veel mogelijkheden om je website aan te passen naar je eigen eisen en wensen”, vertelt Milko. “Maar om je de waarheid te zeggen: die heb ik nog lang niet allemaal benut. Als gebruiker kun je veel zelf doen, maar dat schiet er soms bij in. Ik heb ideeën genoeg voor mijn website, maar helaas kan ik niet elke week een dagdeel vrijmaken om ze te realiseren.”

Positieve feedback
Toch is zijn website behoorlijk uitgebreid, met onder andere tools van de Hypotheekbond, een chatfunctie, de mogelijkheid voor advies op afstand en informatieve video’s. “Bijna alles heb ik zelf kunnen doen, slechts een enkele keer moest ik DenK vragen om een button of iets dergelijks voor me te plaatsten. Maar wat vooral prettig is: regelmatig krijg ik van relaties spontaan positieve feedback op mijn website!”

Extra content
Ook waar het content betreft is Milko erg actief. “Ik gebruik verschillende bronnen en leveranciers om mijn website verder te verrijken met content en schrijf zelf ook regelmatig artikelen. Die kun je heel eenvoudig plaatsten. Ik doe dat onder andere onder het menu-onderdeel ‘blogs’, maar heb bijvoorbeeld ook een aparte pagina met hypotheeknieuws ingericht.”

Advies op afstand
Zoals gezegd biedt Perdijk Advies ook de mogelijkheid om via de website advies op afstand te geven. Daarvoor gebruikt Milko het Finly-platform. “Dat biedt de mogelijkheid om webcamgesprekken te voeren en schermen te delen, zodat je samen met je klant documenten kunt doornemen. Eind maart, begin april, aan het begin van de crisis, is het gebruik van die functionaliteit explosief gestegen!”

Lees meer over de mogelijkheden van webcamadvies in het interview met Joost Heijligers van Future of Finance.

Ontwikkeling
ZekerWeb is contant in ontwikkeling en dat merkt Milko. “Zo vind ik de wft-vergunningenstructuur die DenK hanteert erg prettig. Datzelfde geldt voor het ticketsysteem bij vragen en opmerkingen. Het werkt goed, waardoor de responstijd kort is.”

Formule
Uiteraard heeft hij ook nog wensen. “Maar ik realiseer me dat die binnen de formule lastig, zo niet onmogelijk te realiseren zijn. Je hebt immers met veel verschillende klanten en dus met veel verschillende behoeften te maken. Zo merk ik dat een flink deel van mijn relaties zich zorgen maakt over hun besteedbaar inkomen na pensionering. Daar zou ik dus wel een dossier over willen hebben op mijn website. Maar ja, een intermediair die niet bemiddelt in levenproducten, heeft daar natuurlijk niets aan…”

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.