‘Ik kon niet veel meer dan de computer aan- en uitzetten’

Jacqueline Engels is voor de meeste relaties van DenK geen onbekende. Als webontwerper en content manager heeft zij vaak intensief contact met hen. “Met sommigen heb ik al meer dan tien jaar contact”, vertelt ze. “Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof dat inmiddels goeie kennissen zijn geworden.”

Een afbeelding van Jacqueline
Nieuws
Datum: 07-09-2021

“Toen ik begin twintig was, werkte met veel plezier in de horeca”, blikt Jacqueline terug. “Maar op een gegeven moment begon het te knagen dat ik altijd moest werken als andere mensen vrij waren. En op de vraag of ik dit mijn hele leven wilde doen, was het antwoord ‘nee’. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een kantoorbaan.”

Computer aan- en uitzetten

Ze vertelde het aan bijna-buurvrouw Jessica van Barneveld, die al bij DenK werkte. “Die zei: ’Oh, dan moet je bij ons solliciteren, wij zoeken nog een collega om websites te onderhouden.’ Daar had ik wel mijn twijfels over, ik kon niet veel meer dan een computer aan- en uitzetten. Toch solliciteerde ik en het klikte. Ik werd aangenomen en inmiddels zijn we ruim dertien jaar verder.”

Ontwikkelen

Bij DenK vond en vindt ze alle mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. “Dat begon met cursussen Photoshop, Illustrator en diverse web-competenties. In eerste instantie bewerkte ik de foto’s en ging toen ook nieuwsberichten plaatsen en banners maken. Nu ontwerp en maak ik al jaren websites vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering.”

Vraagstukken oplossen

Als echt ‘mensen-mens’ zit ze bij DenK perfect op haar plek, vindt Jacqueline. “Ik ben servicegericht, dat was al zo in mijn horeca-tijd. Ik word er blij van als ik anderen kan helpen om vraagstukken en problemen op te lossen. Daar heb ik hier alle gelegenheid voor.”

Fijn bedrijf

“Dat leuke werk mag ik doen in een team met sympathieke collega’s, die overigens allemaal al lang bij DenK werken. Het is dan ook een fijn bedrijf. Ik vind veel dingen leuk om te doen en daarvoor is alle ruimte. ‘Dan ga je toch gewoon een cursus doen?’, zegt William, als ik weer eens met een idee kom. En toen ik tien jaar geleden de liefde achterna ging naar Drenthe, konden we snel afspraken maken over thuiswerken. Ook daarmee waren we onze tijd dus ver vooruit!”

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.