‘Hartstikke tevreden over de service’

Assurantiebedrijf van Peppen uit Den Haag gebruikt het ZekerWeb-platform sinds het eerste uur. Als betrokken klant is directeur-eigenaar Ivo van Peppen steeds actief geweest bij de ontwikkeling ervan. Eerst samen met Marketingplaats, sinds de overdracht vorig jaar met DenK.

Nieuwsbrief DenK van Peppen
Nieuws
Datum: 26-06-2020

Dit jaar viert Ivo’s bedrijf het 75-jarig bestaan. Opa Van Peppen richtte het kantoor kort na de Tweede Wereldoorlog op aan de spreekwoordelijke keukentafel. Ivo, telg van de derde generatie, kwam zo’n twintig jaar geleden in de zaak werken. Vijf jaar later werd hij mede-eigenaar en in 2015 nam hij de overige aandelen over van zijn vader.

Service, service, service

Wat de kracht is van het familiebedrijf? Ivo: “Daarover kan ik kort zijn: service, service en nog eens service. Dat is de belangrijkste reden waarom ons advieskantoor na 75 jaar nog altijd goed floreert. Elke dag opnieuw willen wij het gewone ‘ongewoon goed’ doen. Kortom: afspraken nakomen, terugbellen, bereikbaar zijn. Aandacht voor de klant is onze absolute kernwaarde. Communicatie is dus een wezenlijk onderdeel van onze dagelijkse praktijk. Niet voor niets volgen onze medewerkers daarom regelmatig jaarlijks meerdere trainingen op het gebied van bijvoorbeeld luistervaardigheden.”

Cirkel is rond

Bij goede communicatie is een goede website niet meer weg te denken. De familie Van Peppen realiseerde zich dat al vroeg. “Aan het begin van deze eeuw was DenK volgens mij de enige aanbieder van specifieke websites voor het intermediair. Onze eerste contacten dateren al van die tijd. Via Voogd & Voogd zijn wij enkele jaren later bij Marketingplaats terecht gekomen en gebruik gaan maken van (de voorloper van) het ZekerWeb-platform. Nu DenK de dienstverlening van Marketingplaats heeft overgenomen, is de cirkel weer rond.”

Handig

Om het contact met zijn relaties optimaal te onderhouden, maakt Ivo gebruik van de nieuwsbrieffaciliteit van het platform. “Elke maand versturen we nieuwsbrieven naar zowel onze zakelijke als particuliere relaties. Het intro personaliseren we en we nemen de berichten goed door. Zelf bemiddelen we bijvoorbeeld niet bij hypotheken, dus zijn we extra kritisch op artikelen die daarover gaan. Ik ben er inmiddels behoorlijk handig in geworden om aanpassingen en updates door te voeren.”

Tevreden

Zo kritisch als Ivo is op de werkprocessen in zijn eigen bedrijf, zo kritisch is hij ook op de dienstverlening van zijn businesspartners. “Uiteindelijk draait alles om de eindkwaliteit en daar heeft iedereen een rol in. We doen het tenslotte samen. Daarom moet ook onze website goed zijn en inhoudelijk kloppen. Over de service van DenK ben ik hartstikke tevreden. Als ik een opmerking of een wens heb, dan wordt die serieus genomen en krijg ik snel een terugkoppeling. Zoals ik het goed wil doen voor mijn klanten, zo ervaar ik precies dezelfde drive bij DenK.”

Website Van Peppen

De website van Van Peppen Assurantiën kunt op bekijken op: www.vanpeppen.nl.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het nieuwe platform van DenK? Kijk dan eens op www.zekerweb.nl of neem even contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.