Doorgevoerde aanpassingen en verbeteringen in uw website

DenK is altijd bezig om de dienstverlening te verbeteren waar we kunnen. Ook in deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de status van onze projecten.

Jonge jongen met duimen omhoog
Nieuws
Datum: 08-02-2021

1. Alle tools aangepast naar 2021
Zoals u van ons mag verwachten, zijn alle in uw website aanwezige tools aangepast naar de cijfers van 2021. We hebben de volgende aanpassingen doorgevoerd:

 • De tool voor het berekenen van de maximale hypotheek is geüpdatet naar de normen van het NIBUD en aangepast aan de financieringslasttabellen van 2021.
 • De herbouwwaardemeter is bijgewerkt naar de nieuwe maatstaven van het Verbond van Verzekeraars.
 • De inboedelwaardemeter is bijgewerkt op basis van de indexcijfers inboedels van het Centraal Planbureau.
 • De jaarruimtecalculator is aangepast naar de gegevens van 2021.
 • De downloads van de inboedel- en herbouwwaardemeter zijn geüpdatet.

2. Gebruikersgemak en -mogelijkheden van de beheeromgeving vergroot
Steeds meer relaties maken gebruik van de mogelijkheden die de beheeromgeving van hun website biedt om zelf aanpassingen door te voeren of bijvoorbeeld een eigen nieuwsbericht toe te voegen.

Vanuit de feedback van onze relaties op de beheeromgeving én onze eigen bevindingen, komen altijd wel verbeterpunten naar voren. Twee belangrijke verbeteringen zijn inmiddels gerealiseerd:

 • Zelf downloads beheren
  Binnen het ZekerWeb-platform was het lastig om zelf downloads in de site op te nemen of te vervangen. Zo was het vervangen van een Dienstenwijzer eigenlijk een klus die aan DenK overgelaten moest worden.

  De laatste maanden van het jaar hebben we gebruikt om het hele systeem van downloads drastisch om te gooien. Met als doel om het voor u als gebruiker eenvoudig maken zelf downloads te kunnen beheren. Dit project is in de maand januari afgerond.

  We hebben meteen ook een handige instructievideo gemaakt, zodat u rustig kunt bekijken hoe eenvoudig het beheer van de downloads is geworden.

  Instructievideo Downloads
   

 • Zelf medewerkers beheren
  Zelf de gegevens van een medewerker aanpassen, toevoegen of verwijderen was tot voor kort niet mogelijk op het ZekerWeb-platform. Dat is ons al langere tijd een doorn in het oog. Daarom kunt u nu zelf eenvoudig de gegevens van medewerkers op uw website beheren.

  Ook hiervoor hebben wij een handige instructievideo beschikbaar. Zo kunt bekijken hoe eenvoudig u nu medewerkersgegevens kunt beheren.

  Instructievideo Medewerkers beheren

3. Nieuw serverpark in gebruik
In de maanden oktober, november en december van het afgelopen jaar hebben wij onze servers ondergebracht in een nieuw serverpark. Deze servers voldoen qua techniek, software en beveiliging aan de laatste standaarden. Daardoor zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid nog beter geborgd. Bovendien worden de servers 24/7 gemanaged. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan wordt er direct actie ondernomen om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Een prettig idee!

4. Aanvullende content ZekerWeb-platform
Onlangs hebben wij de content van de websites op het ZekerWeb-platform uitgebreid met informatie over Kredieten en Cyberverzekeringen particulier en zakelijk. U kunt deze pagina’s bekijken op onze demosite.

Kredieten 
Cyberverzekering particulier 
Cyberverzekering zakelijk 

Als u beschikt over de betreffende wft-vergunning, zijn deze pagina’s inmiddels geactiveerd op uw eigen website.

5. Eerstestap hypotheekvideo’s
Eerstestap heeft informatieve YouTube-video’s beschikbaar gesteld voor gebruik binnen uw website. Wij hebben de video’s die betrekking hebben op hypotheekadvies verzameld en beschikbaar gemaakt in uw website.

Een voorbeeld van deze pagina treft u aan op onze demosite.

Heeft u een hypotheekvergunning en is het onderdeel Hypotheek actief in uw website? Dan vindt u deze pagina terug op uw eigen website. U kunt uw relaties naar deze pagina verwijzen, zodat zij zich alvast online kunnen voor bereiden voor hun hypotheekaanvraag. Een mooi aanvulling op uw dienstverlening!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.