DenK gebruikt zomermaanden om verbeteringen te realiseren

DenK is altijd bezig om de dienstverlening te verbeteren waar dat kan. Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd, hebben we daar in de vakantiemaanden hard aan gewerkt. We praten u graag bij over de status van de projecten.

Zandkasteel op strand
Nieuws
Datum: 24-08-2020

Gerealiseerd 1: Zoekfunctionaliteit in ZekerWeb-sites
De zoekfunctie binnen de ZekerWeb-sites is operationeel. Deze ontbrak nog in de sites op het nieuwe platform. Maar inmiddels kunnen de bezoekers van deze websites ook snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.

De zoekfunctie houdt rekening met de relevantie van de ingegeven zoekterm in de gevonden teksten. Er wordt gekeken hoe vaak de zoekterm voorkomt, maar ook naar de plek waar de zoekterm is gevonden. Staat deze in de titel van een pagina dan krijgt deze een hogere relevantie. Ook het aantal keer dat de term gevonden wordt in een tekst telt mee bij het bepalen van de relevantie. Op deze wijze krijgt de bezoeker de meest relevante resultaten als eerste gepresenteerd.

Via ingebouwde filters kunnen de zoekresultaten worden ingedeeld in gevonden pagina’s en nieuwsberichten en gesorteerd op relevantie en datum.

De zoekfunctie is inmiddels in alle ZekerWeb-sites in de header opgenomen. De integratie ervan kon helaas niet automatisch gebeuren. In iedere site is de zoekfunctie daarom met ‘de hand’ opgenomen. Dat was een flinke klus, maar we zijn trots op het resultaat.

Gerealiseerd 2: Nieuwsbriefsysteem uitgebreid met kaartenfunctionaliteit
De eerder aangekondigde kaartenfunctionaliteit is gereed. U kunt uw nieuwsbriefsysteem nu ook gebruiken voor het versturen van bijvoorbeeld verjaardagskaarten. Dat is heel eenvoudig: u geeft in het bestand van uw relaties de geboortedata mee, zodat u op hun verjaardag automatisch een door u geselecteerde verjaardagskaart met een felicitatie kunt toesturen.

Op deze wijze kunt u het kaartensysteem ook gebruiken om half december automatisch kerstkaarten te versturen. Of om rond de vervaldatum van een verzekering een bericht uit te laten gaan. Of om (bijna) achttienjarigen – of hun ouders – te wijzen op hun zorgverzekering. Of… vult u zelf maar in wat u nog meer voor (commerciële) mogelijkheden ziet.

De uitbreiding is kosteloos beschikbaar voor alle relaties die een nieuwsbriefabonnement hebben en wiens website draait op het ZekerWeb-platform. Wij zijn nog bezig met het samenstellen van instructievideo’s. Zodra deze gereed zijn, zullen we onze relaties die gebruik maken van het nieuwsbriefsysteem binnen ZekerWeb rechtstreeks benaderen met betrekking tot de nieuwe kaartenfunctionaliteit.

Gerealiseerd 3: Eigen aanhef nieuwsbrief
Tot voor kort was een eigen, per relatie gepersonifieerde aanhef binnen het nieuwsbriefsysteem op ZekerWeb niet mogelijk. De mogelijkheden waarin het systeem standaard voorzag, waren de formele aanhef, de informele aanhef en de niet-gepersonaliseerde aanhef.

Indien Geslacht, Tussenvoegsel en Achternaam in het bestand aanwezig zijn, kunnen de  relaties worden aangeschreven met: Geachte heer van der Putten of Geachte mevrouw de Vries. En bij het ontbreken van één van deze gegevens met: Geachte relatie.

Indien Voornaam in het bestand aanwezig is, kunnen de relaties worden aangeschreven met: Beste Piet of Beste Anna. En bij het ontbreken van de Voornaam met: Beste relatie. Tot slot was het mogelijk om geen aanhef aan de nieuwsbrief mee te geven.

Verschillende relaties hebben gevraagd of wij deze mogelijkheden konden uitbreiden, omdat ze soms tegen beperkingen aanliepen om hun relaties op de juiste wijze aan te schrijven. Door de introductie van de ‘Eigen aanhef’ is er in feite geen enkele beperking meer in de wijze waarop u uw relaties kunt aanspreken.

Nieuw: eigen aanhef

Door in het bestand een veld met een eigen aanhef op te nemen kan deze worden gebruikt. Wat die aanhef is, bepaalt u zelf. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn: Beste familie Jansen of Geachte familie Jansen. Maar ook: Beste Piet en Anna.

Kiest u voor een eigen aanhef, dan is die eigen aanhef van toepassing op alle relaties binnen het gebruikte bestand. Zorg er dan ook voor dat bij alle relaties in dat bestand het veld Eigen aanhef is gevuld.

Ook hier komt op korte termijn een instructievideo voor beschikbaar.

Gerealiseerd 4: Eigen klantafhankelijke tags in introveld nieuwbrief
Nog een uitbreiding van het nieuwsbriefsysteem van ZekerWeb: het is nu mogelijk om eigen tags te gebruiken waarvan de inhoud per klant kan afwijken.

In het bestand zijn vier vrije velden opgenomen waarvan de inhoud in het introveld met de tags {{vrijveld1}}, {{vrijveld2}}, {{vrijveld3}} en {{vrijveld4}} worden aangeroepen. Met deze mogelijkheid kunt u bijvoorbeeld een polisnummer van de relatie in het introveld gebruiken.

‘Wij willen u met de nieuwsbrief informeren over uw verzekering met polisnummer {{vrijveld1}} waarvan de dekking onlangs is aangepast, etc, etc’

Of u kunt de nieuwsbrief ondertekenen met de betreffende relatiebeheerder.

Met vriendelijke groet,
Uw relatiebeheerder {{vrijveld2}}

Zo kunt u nog persoonlijker en individueler communiceren via uw nieuwsbrief!

Hoe u de tags in uw bestand kunt opnemen en in het intro van uw nieuwsbrief kunt toepassen, lichten we op korte termijn toe in een instructievideo.

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.