Altijd op zoek naar verbeterpunten

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn wij altijd op zoek naar verbeterpunten die we kunnen doorvoeren in onze producten. Wat mag u de komende maanden van ons verwachten? Deze onderwerpen staan voor het nieuwe kwartaal op de planning en willen we uiterlijk in september 2020 hebben gerealiseerd.

Next step
Nieuws
Datum: 03-07-2020

1. Nieuwsbriefsysteem wordt uitgebreid met kaartenfunctionaliteit

Door een datumveld toe te voegen aan het nieuwsbriefsysteem krijgt u de mogelijkheid om een bestand met bijvoorbeeld de geboortedata van uw relaties te uploaden. Op hun verjaardag kunt u hen dan automatisch een door u geselecteerde verjaardagskaart met een felicitatie toesturen.

Uiteraard kunt u het kaartensysteem ook gebruiken om half december automatisch kerstkaarten te versturen. Of om rond de vervaldatum van een verzekering een bericht uit te laten gaan. Of (bijna) achttienjarigen – of hun ouders – te wijzen op hun zorgverzekering. Of… vult u zelf maar in wat u nog meer voor (commerciële) mogelijkheden ziet.

Deze uitbreiding komt in augustus kosteloos beschikbaar voor alle relaties die een nieuwsbriefabonnement hebben en wiens website draait op het ZekerWeb-platform.

2. Uw website als webapp inclusief een icoon van uw logo als startknop voor mobiele apparaten

Onze websites zijn full responsieve en volledig functioneel. Daardoor worden ze op alle soorten apparaten goed getoond. Dus niet alleen op desk- en laptops, ook op tablets en mobiele telefoons.

Binnenkort bieden we daarnaast de mogelijkheid om uw website als een webapp te laten functioneren op mobiele apparaten. Het beginscherm bestaat dan uit zes tot acht actie-iconen waaronder ‘Schade melden’, ‘Mijn polismap’, ‘Contact’ en ‘Alarmnummers’.

Bezoekers die een tablet of smartphone gebruiken, wordt gevraagd om een icoon van uw logo als ‘startknop’ op het apparaat op te slaan. Het voordeel is dat zij daardoor eenvoudig en snel uw webapp vanaf het beginscherm van het apparaat kunnen openen.

Deze functionaliteit is vanaf eind augustus / begin september beschikbaar voor relaties met een website op het vernieuwde ZekerWeb-platform.

3. Realisatie van een zoekfunctionaliteit op uw website

Nog meer goed nieuws! Uiterlijk begin augustus zijn alle ZekerWeb-sites ook voorzien van een zoekfunctie. Zo kunnen bezoekers van uw website snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Het was ons al een tijdje een doorn in het oog dat deze functie op het ZekerWeb-platform nog niet was ingebouwd. Mede op verzoek van relaties hebben wij daarom besloten dit op korte termijn te realiseren. Op onze andere platforms waren de websites al voorzien van een zoekfunctie.

Houd uw mailbox in de gaten

Uiteraard informeren wij u op het moment dat de vernieuwingen operationeel zijn. Houd uw mailbox dus goed in de gaten.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.